zdrowy chleb
DOM,  ŚWIĘTA

Przepis na chleb orkiszowy

Ten przepis na chleb skradł moje serce od pierwszego smaku. Można go piec w kilku wersjach bo wszystko zależy od  rodzaju mąki jaką użyjesz do jego wykonania.

Na temat chleba pisano mnóstwo artkułów i przepisów. Moje próby zawsze były nie do końca udane.

Ten chleb Domowej Krawcowej, który oddaje w Wasze ręce jest bardzo prosty w przygotowaniu i pozwala uruchomić Wam wyobraźnię  pozwalając tylko zmieniając proporcje mąki piec za każdym razem inny chleb.

Jego główną zaletą jest czas od zarobienia ciasta do jego wyjęcia z pieca to tylko 1 godzina i 45 minut. Druga zaleta zawsze jest bardzo dobry i nie można go zepsuć.

Tutaj do ściągnięcia wersja elektroniczna przepisu.

Będę bardzo szczęśliwa jak zostawisz pod postem komentarz i napiszesz jak Ci smakował chleb.

Zapraszam na moje kursy szycia torebek, nakryć głowy, nerek biodrowych gdzie nauczę Cię podstaw szycia i obsługi maszyny do szycia.

 

2 komentarze

  • violetta.józwiak

    Dzień dobry pani Elu chlebek jest przepyszny piekę go od momentu kiedy dostałam od pani przepis już nie kupuję innego tylko ten chleb jem. Własnie skończył mi się i zabieram się za chlebek.Jeszcze raz dziękuję za przepis pyyyyyycha mmmmmnnnniam.Pozdrawiam serdecznie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *