Przepis na chleb orkiszowy
Ten przepis na chleb skradł moje serce od pierwszego smaku. Można go piec w kilku wersjach bo wszystko zależy od rodzaju mąki jaką użyjesz do jego wykonania.
Na temat chleba pisano mnóstwo artkułów i przepisów. Moje próby zawsze były nie do końca udane.
Ten chleb Domowej Krawcowej, który oddaje w Wasze ręce jest bardzo prosty w przygotowaniu i pozwala uruchomić Wam wyobraźnię pozwalając tylko zmieniając proporcje mąki piec za każdym razem inny chleb.
Jego główną zaletą jest czas od zarobienia ciasta do jego wyjęcia z pieca to tylko 1 godzina i 45 minut. Druga zaleta zawsze jest bardzo dobry i nie można go zepsuć.
Tutaj do ściągnięcia wersja elektroniczna przepisu.
Będę bardzo szczęśliwa jak zostawisz pod postem komentarz i napiszesz jak Ci smakował chleb.
Zapraszam na moje kursy szycia torebek, nakryć głowy, nerek biodrowych gdzie nauczę Cię podstaw szycia i obsługi maszyny do szycia.
2 komentarze
violetta.józwiak
Dzień dobry pani Elu chlebek jest przepyszny piekę go od momentu kiedy dostałam od pani przepis już nie kupuję innego tylko ten chleb jem. Własnie skończył mi się i zabieram się za chlebek.Jeszcze raz dziękuję za przepis pyyyyyycha mmmmmnnnniam.Pozdrawiam serdecznie
Ela
Violettka jesteś niesamowita i bardzo dziękuję za te słowa. Ja również już nie kupuję chleba bo wiem co jem.